Yleistä

Koulutamme ohjelmistosuunnittelua ohjelmointikielistä työkaluihin ja prosesseihin asti. Tietenkin sekä suomeksi että englanniksi. Räätälöimme koulutukset aina tarpeidesi mukaan.

Toteutamme myös tuotekoulutuksia. Luomme materiaalin ohjeidesi pohjalta tai käytämme valmista materiaalia.

Julkiselle sektorille olemme toteuttaneet ohjelmistosuunnittelun uravalmennuksia sekä työvoimakoulutuksia hyvällä menestyksellä.

Olemme erikoistuneet etäkoulutusten pitämiseen. Etäkoulutus on tavallista koulutusta tehokkaampi ja kokonaishinta on edullisempi. Tietenkin myös perinteiset koulutukset kuuluvat palveluumme.

Ota yhteyttä ja kysy koulutuksesta, oli aihe mikä tahansa.

Miksi etäkoulutus on parempi vaihtoehto?

Olemme erikoistuneet etäkoulutusten toteuttamiseen. Niiden edut ovat selkeitä perinteisiin koulutuksiin verrattuna. Sen lisäksi etäkoulutus on kokonaishinnaltaan edullisempaa. Etäkoulutuksia voidaan pitää kaikista aiheista: ohjelmistosuunnittelusta, tuotekoulutuksista sekä julkishallinnon työvoimakoulutuksista ja valmennuksista.

Etäkoulutukset edut tavalliseen koulutukseen nähden:

Kokonaiskustannuksiltaan edullisempi: ei kouluttajan ja muualta tulevien opiskelijoiden matka- ja majoituskuluja tai ylimääräisiä neuvotteluhuonevuokria.

Oppiminen on tehokkaampaa: koulutuksen seuraaminen oman koneen ääressä kuulokkeiden kanssa mahdollistaa neuvotteluhuonetta paremman keskittymisen. Sen lisäksi jokainen opiskelija näkee materiaalin selkeästi eikä joudu seuraamaan pientä esitystä neuvotteluhuoneen perältä.

Ajankäyttö on tehokkaampaa: koulutukset voidaan aloittaa ajallaan eikä opiskelijoiden poistuminen ja liittyminen häiritse muita. Sen lisäksi vältytään laitteiden, kuten projektorien, kanssa tapahtuvilta ongelmilta.

Saat koulutukset videona: Koulutus tallennetaan HD-laatuisena videona ja editoidaan. Opiskelijat voivat kerrata aihetta tai, mikäli osa koulutuksesta jäi väliin, voivat opiskella kyseisen asian videolta.

Opiskelijoiden kysymykset ja vastaukset niihin tallennetaan: Kaikki opiskelijoiden esittämät kysymykset sekä vastaukset niihin jäävät talteen koulutuksesta tallennetulle videolle.

Lista osallistujista automaattisesti: Koulutuksessa käytettävät ohjelmistot tallentavat listan osallistujista automaattisesti sekä heidän liittymis- sekä poistumisajankohtansa.

Ympäristöystävällisyys: Etäkoulutukset säästävät resursseja ja ovat ympäristöystävällisempi valinta.

Mitä koulutukseen sisältyy?

Koulutus aloitetaan aina neuvottelulla asiakkaan kanssa, jossa selvitetään koulutuksen tarkoitus ja mitä sillä halutaan saavuttaa. Mikään ei ole niin tärkeää kuin se, että kouluttaja ja asiakas ovat samassa ymmärryksessä siitä, mitä koulutetaan ja mikä on vaadittava taso.

Sen jälkeen päätetään, pidetäänkö koulutus etänä vai paikan päällä. Suosittelemme yleensä etäkoulutusta, johon sisältyy videotallenne koulutuksesta.

Lopuksi sovimme aikataulusta.

Koulutuksen hinta määräytyy toteutettavan koulutuksen tasosta, opiskelijamäärästä sekä opetuspäivien määrästä.

Koulutukseen laadittu materiaali sisältyy hintaan.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisestä koulutuksesta 20% alennuksen.

Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@skillege.com

Mitä olemme kouluttaneet?

Koulutamme useita ohjelmistosuunnittelun teknologioita. Tässä lyhyt lista asioista, joita muun muassa olemme kouluttaneet:
- ohjelmistoprojektin roolit ja vaiheet
- ohjelmistotestaamisen eri vaiheet
- yksikkötestaaminen
- C / C++
- Java
- Scala
- HTML / CSS
- JavaScript
- Git -versionhallinta
- Atlassian Bitbucket
- Atlassian Jira
- Atlassian Confluence
- UML -mallinnuskieli
- Desing Patterns
- Scrum
- DevOps
- Continuous development
- Continuous integration
- Continuous deployment
- Android
- Tuotekoulutuksia asiakkaille sekä Suomessa että ulkomailla

Esimerkkejä koulutuksista

Alla näet esimerkkejä koulutuksista, jotka voidaan täysin räätälöidä vastaamaan tarpeitasi. Lisäksi toteutamme myös muita koulutuksia. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tuotekoulutukset

Onko sinulla tuotteita, joita pitäisi kouluttaa asiakkaille tai omille työntekijöillesi?

Toteutamme tuotekoulutukset puolestasi. Luomme koulutusmateriaalin, mikäli sitä ei vielä ole olemassa.

Tuotekoulutuksiin voidaan yhdistää myös muita koulutuksia ja näin rakentaa koulutuskokonaisuuksia.

Tuotekoulutukset pidetään tarpeidesi mukaan joko suomeksi tai englanniksi.

Olio-ohjelmointi

Oliot ja luokat ja niiden perintä on yleensä helppo asia ymmärtää. Mutta miten on rajapintojen, polymorfismin ja abstraktien luokkien laita? Koulutuksessa opetellaan olio-ohjelmoinnin tehokas käyttö esimerkiksi C++ tai Java -kielillä.

Continuous Integration

Gitin ympärille on helppo rakentaa jatkuvan integraation järjestelmä, joka tehostaa ohjelmistokehitystä.

Continuous integration ei ole pelkästään työkalujen varassa tapahtuva prosessi, vaan vaatii osaamista myös ohjelmoijilta.

Koulutuksessa opetellaan jatkuvan integraation prosessin rakentaminen. Siihen sisältyy sekä oikeiden työkalujen käyttäminen, prosessin automatisointi että työntekijöiden osaamisen parantaminen.

Git

Git on noussut suosituimmaksi versionhallintatyökaluksi. Sen tehokas käyttö komentoriviltä voi kuitenkin olla hankalaa. Koulutuksessa opetellaan Gitin käyttäminen sekä Gitflow-haarautumismalli. Lisäksi opetellaan Github/Bitbucket -repositoriotyökalujen peruskäyttö.